Sportverenigingen

Zin om in de zomer door te kunnen sporten? Kom bij ons trainen in de fitnesszaal, neem deel aan onze groepslessen of kom eens een les spinning volgen! Zo begin je na de zomerstop fit aan het nieuwe seizoen.

Meld je nu aan

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Met de sportverenigingen aanbieding kan je onbeperkt gebruik maken van al onze sportactiviteiten. Bekijk hieronder wat wij allemaal te bieden hebben.

Fitness

Wil je echt resultaat bereiken, sporten in een fijne sfeer en omgeving, gevarieerd trainen en gebruik maken van de kennis van onze sportcoaches? Dan ben je bij Better Bodies op het juiste adres.

Aan de hand van jouw wensen en doelstellingen maken wij een persoonlijk trainingsschema. Samen met onze sportcoaches ga jij aan de slag om jouw doelstelling te behalen en fit aan het nieuwe seizoen te beginnen.

Groepslessen

Met meer dan 15 verschillende groepslessen is er voor iedereen wel een geschikte les. Of je nu een beginnende of gevorderde sporter bent, onze enthousiaste instructeurs zorgen ervoor dat jij altijd het beste uit jezelf haalt.

Kijk op onze website welke groepslessen wij allemaal aanbieden.

Spinning

Tijdens de les spinning krijg je allerlei instructies, zoals staand of gehurkt fietsen. Het is hard werken maar je bouwt een enorm uithoudingsvermogen op. De training is goed voor het hart, het vergroten van je longinhoud, de bloedcirculatie en soepele spieren. Onder professionele begeleiding en met opzwepende muziek werkt iedereen op zijn eigen niveau.

Wie er eenmaal mee begint, is niet meer te stoppen.

Aanmelden verenigingsactiekickstart-abonnement-zundert

Aan de slag

Nu bij inschrijving ons Kickstart programma gratis. Onze sportcoaches staan voor je klaar!

Start met sporten

61 reviews op Facebook

19 reviews op Google