Blijf bij ons in vorm

Kom trainen in onze fitnesszaal, doe eens een spinning lesje mee of neem of neem deel aan een van onze andere groepslessen. Zo blijf je zo fit mogelijk om straks de sport bij jouw favoriete sportvereniging te hervatten.

Aanbieding:
1 maand onbeperkt sporten voor €45,-
2 maanden onbeperkt sporten voor €75,-
3 maanden onbeperkt sporten voor €99,-

Eenmalige kosten sleutel €15,-

Meld je nu aan

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Met de sportverenigingen aanbieding kan je onbeperkt gebruik maken van al onze sportactiviteiten. Bekijk hieronder wat wij allemaal te bieden hebben.

Fitness

Wil je echt resultaat bereiken, sporten in een fijne sfeer en omgeving, gevarieerd trainen en gebruik maken van de kennis van onze sportcoaches? Dan ben je bij Better Bodies op het juiste adres.

Aan de hand van jouw wensen en doelstellingen maken wij een persoonlijk trainingsschema. Samen met onze sportcoaches ga jij aan de slag om jouw doelstelling te behalen en fit aan het nieuwe seizoen te beginnen.

Groepslessen

Met meer dan 20 verschillende groepslessen is er voor iedereen wel een geschikte les. Of je nu een beginnende of gevorderde sporter bent, onze enthousiaste instructeurs zorgen ervoor dat jij altijd het beste uit jezelf haalt.

Klik hier voor een overzicht van welke groepslessen wij allemaal aanbieden en het actuele lesrooster.

Fysiotherapie

Bij onze gespecialiseerde fysiotherapeuten kan je terecht met uiteenlopende klachten. Of je nu behandeld moet worden voor een net opgelopen sportblessure of moet revalideren na een operatie of blessure in onze ruime fitnesszaal, onze fysiotherapeuten staan voor je klaar.

Heb je een vraag over een klacht val dan eens binnen tijdens onze spreekuren op maandag van 17.00 – 17.30 uur of zaterdag van 12.00 – 12.30 uur.

Aanmelden verenigingsactie  bewerkt_BB2022_Stock-01

  Aan de slag

  Start nu met sporten. Onze sportcoaches staan voor je klaar!

  Start met sporten

  61 reviews op Facebook

  19 reviews op Google