Klaar voor de start?

Dan zijn wij dat ook, want bij ons sta je er niet alleen voor. Wij geloven in een gezonde combinatie van jouw motivatie en onze persoonlijke begeleiding. Samen gaan we ervoor!

Kies voor één van onze flexibele 4 weken abonnementen om het sporten eerst 4 weken uit te proberen, zo ben jij er zeker van dat je de juiste keuze maakt!

Probeer ons nu uit
BB2022_VeraBram-08

Kickstart

Bij ons begint elk abonnement met 4 weken kickstart. De basis van succes is namelijk een goede start met de juiste begeleiding. Kickstart geeft jou de handvaten het sporten langer vol te houden, gemotiveerd te blijven en je doel te behalen!

Intakegesprek Persoonlijk plan Trainen Voedingsadvies Evaluatiegesprek

Intakegesprek

Tijdens de intake gaat onze sportcoach met je in gesprek over jouw persoonlijke doelstelling. Wat wil jij precies bereiken en hoe kunnen wij jou hierbij helpen.

Persoonlijk plan

Aan de hand van het intake gesprek gaan onze sportcoaches aan de slag om aan de hand van jouw wensen een persoonlijk plan op te stellen om je doel(en) te behalen.

Trainen

De sportcoach gaat een trainingsschema voor je opstellen en met je doornemen. Er wordt hierbij goed gelet op de uitvoering van de oefeningen en de sportcoach zal dit schema in een paar afspraken met je doornemen. Ook leggen we uit hoe het trainen met de sleutel werkt.

Voedingsadvies

Voeding speelt een belangrijke rol bij het behalen van jouw doelstelling. Onze voedingscoach helpt je graag op weg naar een gezond voedingspatroon.

Evaluatiegesprek

Inmiddels heb je het volledige kickstart traject doorlopen en gaat onze sportcoach samen met jou kijken wat het beste vervolgtraject is.

Proefperiode (4 weken)

  • 4 weken uitproberen
  • Inclusief Kickstart
  • Onbeperkt sporten
  • Persoonlijke begeleiding
€ 69,- t/m 22 jaar €52,- (exclusief €25,- adm. kosten)
Start met sporten

Ik wil Better Bodies graag uitproberen

Dat kan! Start nu met ons 4 weken abonnement om het sporten bij Better Bodies uit te proberen.

Welk abonnement past bij mij?
bewerkt_BB2022_Stock-01

Aan de slag

Start nu met sporten. Onze sportcoaches staan voor je klaar!

Start met sporten

98 reviews op Facebook

32 reviews op Google