Specialisaties

Better Bodies blijft zich als sportcentrum altijd ontwikkelen en zo volgen onze sportcoaches ook regelmatig een opleiding, zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen helpen bij het behalen van je doelstelling.

Fitness & Oncologie

Door onze specialisatie op het gebied van fitness en oncologie helpen wij jou met een nog beter herstel. Meer en beter bewegen draagt bij aan onder andere een vermindering van vermoeidheidsklachten.
Wij helpen jou door stap voor stap te werken aan je herstel. Dit doen we uiteraard met een gepersonaliseerde training gebaseerd op jouw wensen en niveau.

Fysiotherapie

Omdat Better Bodies naast een sportcentrum ook een fysiopraktijk is, werken de sportcoaches in de fitnesszaal nauw samen met de fysiotherapeuten. Ben je herstellende van een blessure, zit je met lichamelijk klachten waarbij oefeningen deze klachten zouden kunnen verminderen dan ben je bij ons aan het goed adres.

Personal Training

Mis je net dat beetje extra motivatie om het sporten vol te houden, wil je iedere training het maximale uit jezelf halen of heb je een stok achter de deur nodig? Onze personal trainers zijn er voor jou!

Sport specifiek

Onze sportcoaches hebben ook allemaal een sportachtergrond en hebben veel ervaring met het opstellen van schema’s als aanvulling op je huidige sport. Zo hebben wij sportcoaches met als achtergrond bijvoorbeeld voetbal, turnen, atletiek en paardrijden.
Neem contact met ons op en vraag naar sportcoach die het beste bij jou past.

Voedingsadvies

Iedereen is uniek, het is dus belangrijk dat we samen zoeken naar een leefstijl die bij jou past. Dit doen we op basis van de energiebehoefte van jouw lichaam. Daarbij houden we rekening met de intensiteit van jouw werk, sport en dagelijkse beweging.

09b58e96-4770-44aa-a3d2-df4e7acfef3d

Bij Personal Training vertaal ik jouw sportieve doelen naar een telkens afwisselend programma

Joost is één van onze personal trainers

Bij Personal Training vertaal ik jouw sportieve doelen naar een telkens afwisselend programma

Joost is één van onze personal trainers

Personal Training op maat

Bij iedere doelstelling hoort een ander advies. Daarom bieden wij verschillende personal training pakketten aan, zodat er voor iedereen een passende mogelijkheid is.

Bekijk onze mogelijkheden
bewerkt_BB2022_Stock-01

Aan de slag

Start nu met sporten. Onze sportcoaches staan voor je klaar!

Start met sporten

98 reviews op Facebook

32 reviews op Google