Reserveren

Vanwege de huidige situatie is het voorlopig nodig om van te voren een reservering te maken voor je fitnesstraining of een groepsles. Om iedereen de mogelijkheid te geven om te komen sporten mag je maximaal één fitnesstraining, groepsles of spinningles per dag reserveren.

Je hebt van ons eerder een e-mail ontvangen om jouw persoonlijke account te activeren. Hieronder lees je hoe dit account activeert. Heb je nog geen e-mail gehad om jouw persoonlijke account te activeren of kom je er niet aan uit? Bel ons of mail naar info@betterbodieszundert.nl

Nadat je jouw account geactiveerd hebt kun je een reservering maken via onze Better Bodies app of door op je account in te loggen via onderstaande knop. Het is uiteraard ook altijd mogelijk om telefonisch een reservering te maken.

Reserveren
2020_Aan-het-sporten_Aniek_03

Account activeren

In je mailbox (check ook even je spam of ongewenste mail!) vind je een activeringsmail van Better Bodies. Onderaan in deze mail kan je een wachtwoord instellen en kom je vervolgens in jouw persoonlijke account. Hier vind je de mogelijkheid om te reserveren.

Let op: indien je via de webbrowser een reservering maakt klik dan door totdat je het bericht ziet dat jouw bestelling succesvol is verwerkt. Pas dan is de reservering compleet. Je ontvangt altijd een bevestigingsmail van jouw reservering.

Download onze app

Het is ook mogelijk om een reservering te maken via onze Better Bodies app. Download onze app via app store of play store en je hebt ons altijd bij de hand!

kickstart-abonnement-zundert

Aan de slag

Nu bij inschrijving ons Kickstart programma gratis. Onze sportcoaches staan voor je klaar!

Start met sporten

61 reviews op Facebook

19 reviews op Google