Reserveren

Pak het sporten buiten weer op met onze circuittrainingen of reserveer nu een trainingsblok in onze vrije fitness zone!

Reserveren is noodzakelijk en kan via ons reserveringssysteem op de beschikbare tijden.

Reserveren
PT_Thijs 08

Vrije fitness zone

Kom zelfstandig trainen in onze outdoor vrije fitness zone! Ga zelf aan de slag met een aantal toestellen en trainingsmaterialen of gebruik één van de basisschema’s die onze sportcoaches voor je klaar leggen. Een trainingsblok duurt 60 minuten en er mogen maximaal 4 personen tegelijk trainen. Dus wil je graag met je sportmaatje komen? Zorg er dan voor dat je, individueel, een reservering maakt op dezelfde dag en het hetzelfde tijdstip. Om iedereen de mogelijkheid te geven om te komen sporten mag je maximaal 2 trainingen per week reserveren.

Zorg ervoor dat je goed aangekleed bent tegen de huidige weersomstandigheden. De trainingen zijn op onze parkeerplaats en gaan ook bij slecht weer door.

Outdoor trainen

Outdoor circuittrainingen

Onze sportcoaches leggen een circuitvorm voor je klaar waarin je zelfstandig oefeningen kunt uitvoeren. Hierbij wordt uiteraard gekeken naar je uitvoering en niveau door de aanwezige sportcoach. Een training duurt 30 minuten per keer en er mogen maximaal 4 personen tegelijk trainen. Dus wil je graag met je sportmaatje komen? Zorg er dan voor dat je, individueel, een reservering maakt op dezelfde dag en het hetzelfde tijdstip. Om iedereen de mogelijkheid te geven om te komen sporten mag je maximaal 2 trainingen per week reserveren.

Zorg ervoor dat je goed aangekleed bent tegen de huidige weersomstandigheden. De trainingen zijn op onze parkeerplaats en gaan ook bij slecht weer door.

2020_Aan-het-sporten_Aniek_03

Account activeren

In je mailbox (check ook even je spam of ongewenste mail!) vind je een activeringsmail van Better Bodies. Onderaan in deze mail kan je een wachtwoord instellen en kom je vervolgens in jouw persoonlijke account. Hier vind je de mogelijkheid om te reserveren.

Let op: indien je via de webbrowser een reservering maakt klik dan door totdat je het bericht ziet dat jouw bestelling succesvol is verwerkt. Pas dan is de reservering compleet. Je ontvangt altijd een bevestigingsmail van jouw reservering.

Download onze app

Het is ook mogelijk om een reservering te maken via onze Better Bodies app. Download onze app via app store of play store en je hebt ons altijd bij de hand!

kickstart-abonnement-zundert

Aan de slag

Nu bij inschrijving ons Kickstart programma gratis. Onze sportcoaches staan voor je klaar!

Start met sporten

61 reviews op Facebook

19 reviews op Google