Actiemaand oktober

Kom deze maand sporten en profiteer van kortingen, maak kennis met onze groepslessen of kom een proefles doen in onze fitness. Alle proeflessen zijn geheel vrijblijvend. Bekijk hieronder ons volledige programma. Betaal nu geen inschrijfkosten!

Ik wil een GRATIS proefles

Programma

Hieronder staan alle activiteiten en speciale lessen welke wij in oktober aanbieden en zijn de ideale manier om kennis te maken met ons sportcentrum. Uiteraard zijn al onze leden hiervoor ook welkom. Het is ook mogelijk een proefles van één van onze andere groepslessen te volgen of kom eens een training proberen in onze fitness.

Easy spinning

Een spinningles voor beginners! Ad vertelt je alles wat je moet weten en voorziet je van tips en motivatie om te starten met spinning. De les is tevens geschikt als hersteltraining, conditie opbouw bij (her)starten of als revalidatie van bijna alle lichamelijke klachten. Daarnaast is het een goede stimulering voor vetverbranding.

Iedere maandagavond in oktober en november om 20.15 uur

Voedingsseminar

Woensdagavond 27 oktober (VOL) en 10 november geeft sport- en voedingscoach Vera een voedingsseminar. Slimme keuzes die je kunt maken om makkelijker richting gewichts- en vetverlies te komen, in relatie tot spierbehoud. Ze vertelt je alles over productkeuze, hoe kan je vlot etiketten scannen om te kijken of een product binnen de voedingsgewoonten past? Voor iedereen toegankelijk!

Woensdag 27 okt. om 19.00 uur
Woensdag 10 nov. om 19.00 uur

Krachttraining voor vrouwen

Onze sportcoach Vera neemt je mee voor een training in de krachthoek van onze fitnesszaal. Ze voorziet je van de nodige uitleg, geeft tips en oefeningen en weet je te motiveren om zelf de krachthoek wat meer op te zoeken. Vrijdag 29 oktober richtten we ons op een volledig trainingsschema.

Vrijdag 29 okt. om 19.30 uur

Al lid bij ons?

Ben je al lid van onze club? Bring a friend! Neem eens een vriend, vriendin, familielid of andere bekende mee voor een gratis proefles. Schrijft hij of zij in? Dan mag jij een cadeau uit onze prijzenpot grabbelen! Actie alleen geldig bij inschrijving voor een 1 jaar- of 2 jaarabonnement.

Prijzen zijn mede mogelijk gemaakt door:

Sportcoach Femke_01

Ik doe er alles aan om het beste uit jou naar boven te halen.

Femke is naast sportcoach momenteel ook bezig met haar opleiding fysiotherapie.

Ik doe er alles aan om het beste uit jou naar boven te halen.

Femke is naast sportcoach momenteel ook bezig met haar opleiding fysiotherapie.

Better Bodies uitproberen

Je kunt Better Bodies altijd eerst uitproberen! Kom vrijblijvend kennismaken met ons centrum en volg een proefles in de fitness of in een van onze groepslessen.

Vraag een proefles aan

Gratis kennismaking

Vul hier je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


  kickstart-abonnement-zundert

  Aan de slag

  Start nu met sporten. Onze sportcoaches staan voor je klaar!

  Start met sporten

  61 reviews op Facebook

  19 reviews op Google