Actiemaand oktober

Kom deze maand sporten en profiteer van kortingen, maak kennis met onze groepslessen of kom een proefles doen in onze fitness. Alle proeflessen zijn geheel vrijblijvend. Bekijk hieronder ons volledige programma. Betaal nu geen inschrijfkosten!

Ik wil een GRATIS proefles

Better Buddies

2020_ShBam_Marjanne_06

Tijdens de actiemaand krijgen al onze leden de mogelijkheid om een vriend, vriendin, familielid of bekende mee te nemen en kennis te laten maken met Better Bodies.

Laat jij iemand inschrijven? Dan verdien je extra loten voor onze loterij! Daarnaast betaald jouw introducé geen inschrijfkosten.

Programma

Bekijk hier ons oktober actiemaand programma. Voor alle activiteiten is het mogelijk om jezelf aan te melden via onze Better Bodies app.
Neem jij je Better Bodies buddie mee? Laat het ons dan even weten zodat we ook een plekje daarvoor reserveren!

Oud maar Goud

We laten een aantal oude maar gouden lessen die inmiddels niet meer op het rooster staan deze maand nog één keer terugkomen op vrijdag in de maand oktober!

Vrijdag 6 oktober 19:30 uur
BodyVive door Willy
Vrijdag 13 oktober 19:30 uur
Boxing door Joep N.
Vrijdag 20 oktober 19:30 uur
BodyStep door Willy
Vrijdag 27 oktober 19:30 uur
Zumba door Femke R.

Workshop etiket lezen

Vera geeft op 17 en 25 oktober een workshop over het lezen van etiketten. Je krijgt uitleg over het interpreteren van etiketten passend bij jouw doelen en gaat dit daarna direct in de praktijk brengen. Hiervoor is het handig als je een eigen device (tablet, laptop) meeneemt. 

Dinsdag 17 oktober om 19:00 uur
Woensdag 25 oktober om 19:00 uur

Fotoshoot Sven Broos

Op 15 oktober bieden we Better Bodies leden de mogelijkheid om een tijdsblok te reserveren voor een fotoshoot door Sven Broos, @sven.broos.productions. Hierbij is een sportcoach aanwezig om, indien gewenst, te begeleiden met het poseren. De kosten voor deze fotoshoot zijn €70 per tijdsblok waarvoor je minimaal 10 foto’s zult ontvangen. Reserveer nu een tijdsblok!

Zondag 15 oktober van 14.00 tot 18.00 uur

Release week

Maandag 2 tot en met zondag 8 oktober is het weer release week! Kun jij de nieuwe lessen al aan?

Bepaal de muziek in de fitness

Iedere maandag, woensdag en vrijdagavond tussen 20.30 uur en 22.00 kan je onze muziekbox in de fitnesszaal reserveren voor een tijdsblok van 15 minuten. Een extra motivatie om tijdens je training nog even extra hard te knallen!

*Reserveren kan via activiteiten in de app/online of bij de receptie.

Better Bodies goes Dutch

Michel neemt jullie mee in zijn spinningles vol muziek van Nederlandse bodem. Kom jij in het rood, wit, blauw of oranje deelnemen?

De hele maand lang

Better Bodies loterij

De hele maand maak jij kans op mooie prijzen. Bij ieder bezoek ontvang je een stempel. Is je kaart vol? Dan doe jij al mee voor de prijzen. Extra stempels verdienen? Houd onze socials in de gaten hoe dat kan!

Tour de Better Bodies

Ook dit jaar rijden we weer de Tour de Better Bodies. Daag jij jezelf uit op een van de bergritten? Of sprint jij voor de overwinning in een vlakke etappe?

Alfabet challenge

Doe de hele maand oktober met jouw team mee met de alfabet challenge! Lukt het jullie als team om telkens de dagchallenge te halen?

BB2022_Cas-03

Ik doe er alles aan om het beste uit jou naar boven te halen.

Cas is naast sportcoach momenteel ook bezig mezijn opleiding fysiotherapie.

Ik doe er alles aan om het beste uit jou naar boven te halen.

Cas is naast sportcoach momenteel ook bezig mezijn opleiding fysiotherapie.

Better Bodies uitproberen

Je kunt Better Bodies altijd eerst uitproberen! Kom vrijblijvend kennismaken met ons centrum en volg een proefles in de fitness of in een van onze groepslessen.

Vraag een proefles aan

Gratis kennismaking

Vul hier je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


  bewerkt_BB2022_Stock-01

  Aan de slag

  Start nu met sporten. Onze sportcoaches staan voor je klaar!

  Start met sporten

  61 reviews op Facebook

  19 reviews op Google