fbpx

Better Bodies Zundert werkt volgens het BenFit programma. Het BenFit programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van jouw werk en het aantal uren dat je sport. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Het voedingsadvies van BenFit is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. BenFit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden. Dit komt vooral doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

Het BenFit voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers van BenFit: Beweeg en Relax.

GetFit

Gebrek aan motivatie om te sporten of net dat extra duwtje in de rug nodig? Start dan met ons Getfit programma!

Zelfcontrolemethode

Onze voedingscoaches zorgen ervoor dat je ongewenst eetgedrag afleert en goed gedrag aanleert. Zo kunt je genieten van elke maaltijd zonder schuldgevoelens achteraf.

Vergoeding

Consulten door een BGN-gewichtsconsulente worden door een groot aantal zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Klik HIER voor een overzicht van de vergoedingen door verschillende zorgverzekeraars en zie direct wat jij vergoed krijgt!

Annemiek Schipperijn

Onze voedingscoach Annemiek Schipperijn is BGN gewichtsconsulente. Afvallen is niet moeilijk. De grote uitdaging is op gewicht te blijven. Dit bereik je alleen door een gezonde leefstijl, gericht op voldoende beweging en goed eten. Dit is de reden waarom Better Bodies Zundert volgens het voedingsprogramma van BenFit werkt.

Advies

Wil je weten of het BenFit programma bij jou past. Vul dan het contactformulier in voor een vrijblijvend advies gesprek.