Personal Training

Soms heb je net dat beetje extra motivatie nodig of verlang je naar meer persoonlijke aandacht tijdens het sporten. Met Personal Training verzeker je je van individuele begeleiding met een professionele coach die zich inzet om samen met jou nog betere resultaten te behalen.

Duo training
Better Bodies biedt diverse Personal Training pakketten. De pakketten zijn individueel, maar ook op basis van 2 personen af te nemen. Wil je graag trainen met je partner, een vriend of vriendin? Kies dan voor duo training. Deze training is net zo uitdagend en intensief als personal training en door samen te sporten motiveer je elkaar nog extra. Daarnaast ben je voordeliger uit dan personal training.

De personal trainers van Better Bodies stellen zich graag voor:

Ad
Noem mij gerust een allrounder op sport- en fitnessgebied. Sinds ik in 1986 werkzaam werd in de fitnesswereld heb ik naast de nodige theoretische kennis vooral heel veel praktijkervaring opgedaan. In combinatie met mijn gedegen sportachtergrond weet ik uit ervaring hoe je op realistische en verantwoorde wijze je sportieve doelstellingen kunt behalen. Bovendien draagt een actieve(re) levensstijl altijd bij aan je gezondheid.

Met een op maat gemaakt programma werken aan jouw doelstelling is mijn specialiteit.

Competenties: krachttraining, voetbal, natural bodybuilding, powerlifting, triathlon, wielrennen, tijdrijden en spinning.

Wouter
Nadat ik mijn diploma heb behaald op het CIOS in 2012 ben ik in de fitnessbranche terecht gekomen. Inmiddels heb ik enkele jaren ervaring opgedaan waarbij mij steeds meer opvalt dat een goede begeleiding van essentieel belang is. Mensen begeleiden is mijn passie en door de focus te leggen op de behoeften van de klant realiseren we gegarandeerd een meetbare verbetering.
Zowel tijdens als buiten de trainingen probeer ik te begeleiden op het gebied van beweging, voeding en lifestyle.

Mijn doel is om te helpen aan een zichtbaar en blijvend resultaat waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Competenties: krachttraining, gewichtscontrole & verlies, conditietraining, hersteltraining, core training, balanstraining, reactie training, looptraining en voedingsbegeleiding (benfit coach).

Bram
Na mijn sportopleiding te hebben afgerond  ben ik verder gaan studeren voor fysiotherapeut met een aantekening in de sportrevalidatie. Sinds 2005 heb ik mijn ervaring weten op te bouwen in de fitness- en sportbranche. Daarnaast ben ik ook 2 jaar actief geweest als Personal Trainer in Breda. Door mijn kennis op het gebied van inspanningsfysiologie, sportrevalidatie en beweging te combineren met een berg creatieve praktijk kun je op een verantwoorde en vooral leuke manier jouw doelen behalen.

Naast inspireren en motiveren ben ik voor jouw een stok achter de deur!

Competenties: gewichtscontrole & verlies, sport specifieke training (voetbal, tennis, volleybal, hardlopen, golf),  spinning, krachttraining, core stability, klachten van het gehele bewegingsapparaat.

Interesse?
Vul dan het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.