fbpx

Spinning is een indoor cycling les op het ritme van motiverende muziek. Je verbrandt veel calorieën en je wordt snel fit.

Spinning is gebaseerd op wielrennen en bestaat uit een aantal beklimmingen en sprints. Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout met een weerstandsknop op de fietsen en met je pedaalsnelheid. Zo kun je de trainingsintensiteit na een tijdje verhogen.

Instructeurs doen alle basis fietsbewegingen voor, zoals staand fietsen, in het zadel zitten, het veranderen van de handposities, snelheid verhogen en verminderen.

Na een spinningles voel je je helemaal voldaan!

Ben jij een beginnende sporter of kom je net terug van een blessure, dan is de Easy spinning iets voor jou.

SPINNING IS MAKKELIJKER DAN FIETSEN

Spinning is gebaseerd op wielrennen met beklimmingen en sprints waarbij je zelf de intensiteit bepaalt

Voordelen

– Je bouwt conditie op

– Je verbrandt veel calorieën

– Vermindering van vetmassa

Beginnen met spinning?

Je instructeur laat je zien hoe je de fiets moet instellen en doet alle basisbewegingen van het fietsen voor. Je kunt beginnen met 4 of 5 nummers en zo opbouwen richting een volledige les. Lees meer over het effect dat sporten in een groep op je fitnessdoelen kan hebben

Interesse?

Wil je de spinning graag eens proberen en de sfeer proeven binnen ons centrum, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een gratis proefles!

×