Fitness Rijsbergen

Better Bodies Zundert, vlakbij Rijsbergen staat voor kwaliteit en dit vind je terug op alle facetten binnen ons bedrijf. Wil je echt resultaat bereiken, sporten in een fijne sfeer en omgeving, gevarieerd trainen en gebruik maken van de kennis van onze sportcoaches in de fitness en groepslessen? Dan ben je bij ons op het juiste adres.

Ik wil een gratis proefles
Betterbodiessept2021-419

Begeleiding

Juist de personal touch van onze sportcoaches staat garant voor een perfect resultaat, wat jouw doelstelling ook is. Aan de hand van jouw wensen en doelstellingen maken wij een persoonlijk trainingsschema. Samen met onze sportcoaches ga jij aan de slag om jouw doelstelling te behalen.

BB2022_Stock-09

Ruime sportzaal

Professionele begeleiding zorgt ervoor dat jij optimaal kunt trainen. In onze ruime sportzaal vind je cardio- en krachtapparatuur van Technogym, een functionele zone met bijbehorende attributen en een free weight zone met dumbbells en schijven.

BB2022_SmallGroup-03

Kort maar krachtige circuittraining in de fitnesszaal

Ad is één van onze sportcoaches die de circuittraining geeft

Kort maar krachtige circuittraining in de fitnesszaal

Ad is één van onze sportcoaches die de circuittraining geeft

Circuittraining

Meerdere keren per week geven onze sportcoaches een circuittraining in de fitnesszaal. Tijdens deze functionele training worden er verschillende oefeningen uitgevoerd op het gebied van kracht en uithoudingsvermogen. In 30 minuten alle grote spiergroepen aanpakken? Dan is onze circuittraining echt iets voor jou!

Ik wil een gratis proefles
bewerkt_BB2022_Stock-01

Aan de slag

Start nu met sporten. Onze sportcoaches staan voor je klaar!

Start met sporten

98 reviews op Facebook

32 reviews op Google