Wij stellen je graag voor aan onze nieuwe collega’s!

Fysiotherapeute Nikkie Olsthoorn

Na een aantal jaar door Europa te hebben gereisd als fysiotherapeut van een kunstschaatsshow en een paar seizoenen in de Franse Alpen als fysiotherapeut gewerkt te hebben, heeft Nikkie negen jaar in Son en Breugel gewerkt en start Nikkie in februari 2019 als fysiotherapeute bij Fysiotherapie Better Bodies. Daarnaast blijft ze werkzaam als praktijkeigenaar van een fysiotherapiepraktijk in Breda. Nikkie heeft cursussen gevolgd in Medical Taping en de behandeling van schouderklachten. Momenteel studeert ze Manuele Therapie aan de SOMT in Amersfoort, waarbij ze zichzelf vanaf juni 2019 officieel Manueel Therapeut mag noemen.

U kunt Nikkie tegenkomen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

 

Horeca/ receptie medewerkster Marieke Wanders;

Hoi ik ben Marieke, ik kan in alles het positieve zien en hou enorm van avontuur en natuur. In het verleden heb ik altijd in de horeca en als reisleidster gewerkt, dus met die service verlening zit het wel goed. Stiekem was ik naast de service altijd al bezig met mensen met elkaar en andere culturen verbinden. Ik geloof dat je pas echt de verbinding kan aangaan als je verbonden bent met jezelf. Om hiervoor te zorgen ben ik nu begonnen met twee studies, één voor coach en één voor yoga docent, om anderen te helpen zich te verbinden met zichzelf en hun lichaam. Naast mijn studie en idealen moet er natuurlijk ook gewoon geld verdiend worden en hoe mooi is het als dat ergens kan waarin de verbinding met het lichaam al erg belangrijk is en waar ik ook nog eens mijn service kwaliteiten kan inzetten. Kortom ik heb zin om jullie de beste service te geven en me te verbinden met Better Bodies, tot snel!!

U kunt Marieke tegenkomen op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.