« Alle artikelen

Update corona virus

7 april 2020

Beste leden van Healthclub Better Bodies Zundert,

In verband met de ontwikkelingen rondom het corona virus hebben we per direct de deuren van ons sportcentrum moeten sluiten. Deze maatregel is genomen door het Ministerie van Volksgezondheid & Welzijn om de oprukkende corona-epidemie af te remmen en geldt voorlopig tot en met 1 juli 2020.

Outdoor
Vanaf 14 mei bieden wij zoveel mogelijk sportactiviteiten buiten aan. We hebben buiten een functionele zone, een circuit trainingszone en een groepsles zone gerealiseerd. Bekijk via deze link ons outdoor rooster en alle informatie over onze buitenactiviteiten. Aanmelden is verplicht en kan met jouw persoonlijke Better Bodies account. Klik op voorgaande link om te zien hoe het activeren en reserveren in zijn werk gaat.

THUIS in beweging
Zorg dat je in beweging blijft komende periode! Om jullie hierbij te helpen zullen we ervoor zorgen dat we voldoende trainingsmogelijkheden voor thuis aanbieden. Op onze Facebookpagina en Youtube kanaal komen dagelijks work-outs en live lessen online. Je kunt je aanmelden voor onze online community zodat je niks hoeft te missen. Naast work-outs zullen we jullie ook voorzien van informatie over onderwerpen als waarom het belangrijk is in beweging te blijven en voeding. We gaan er samen voor zorgen dat we fit blijven in deze omstandigheden!

Blijf op de hoogte
We houden jullie bij alle verdere ontwikkelingen op de hoogte via onze nieuwsbrief, website, Facebookpagina en Instagram. We begrijpen dat er nu veel vragen en onduidelijkheden zijn door deze sluiting. Komende periode gaan we daarom goed kijken hoe om te gaan met deze onwerkelijke situatie. Wij hopen hierbij op jullie begrip en steun.

Bereikbaarheid
Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar tussen 09.00 – 16.00 uur. Fysiotherapie is voor vragen nu ook bereikbaar via whatssapp: 06-42118637*

Alvast dank voor jullie begrip en ondersteuning en we hopen dat we iedereen zo snel mogelijk in goede gezondheid weer mogen verwelkomen.

Team Better Bodies.

*Fysiotherapie Better Bodies respecteert uw privacy en verwerkt uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet. Wij verstrekken geen privacy gevoelige informatie via WhatsApp.
Uw WhatsApp bericht wordt tijdens de openingstijden van onze Fysiotherapie gelezen en beantwoord. Buiten openingsuren kunt natuurlijk ook een bericht sturen, dit bericht wordt dan z.s.m. beantwoord. U kunt dit nummer niet bellen. 

Andere artikelen

61 reviews op Facebook

19 reviews op Google