« Alle artikelen

Update corona virus

16 maart 2020

Beste leden van Healthclub Better Bodies Zundert,

In verband met de ontwikkelingen rondom het corona virus hebben we per direct de deuren van ons sportcentrum moeten sluiten. Deze maatregel is genomen door het Ministerie van Volksgezondheid & Welzijn om de oprukkende corona-epidemie af te remmen en geldt voorlopig tot en met 6 april 2020.

Onze fysiotherapie praktijk blijft tot nader order geopend. We houden de ontwikkelingen hierover nauwlettend in de gaten.

Vragen
We begrijpen dat er nu veel vragen en onduidelijkheden zijn door deze sluiting. Komende periode gaan we daarom goed kijken hoe om te gaan met deze onwerkelijke situatie. Wij hopen hierbij op jullie begrip en steun. Uiterlijk begin april zullen we jullie hier verder over informeren.

THUIS in beweging
Zorg dat je in beweging blijft komende periode! Om jullie hierbij te helpen zullen we ervoor zorgen dat we voldoende trainingsmogelijkheden voor thuis aanbieden. Dagelijks plaatsen wij om 19.00 uur een work-out online op onze Facebookpagina en Youtube kanaal. Naast work-outs zullen we jullie ook voorzien van informatie over onderwerpen als waarom het belangrijk is in beweging te blijven en voeding. We gaan er samen voor zorgen dat we fit blijven in deze omstandigheden!

Blijf op de hoogte
We houden jullie bij alle verdere ontwikkelingen op de hoogte via onze nieuwsbrief, website, Facebookpagina en Instagram.

Bereikbaarheid
Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar tussen 09.00 – 12.00 uur. Fysiotherapie is voor vragen nu ook bereikbaar via whatssapp: 06-42118637*

Alvast dank voor jullie begrip en ondersteuning en we hopen dat we iedereen zo snel mogelijk in goede gezondheid weer mogen verwelkomen.

Team Better Bodies.

*Fysiotherapie Better Bodies respecteert uw privacy en verwerkt uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet. Wij verstrekken geen privacy gevoelige informatie via WhatsApp.
Uw WhatsApp bericht wordt tijdens de openingstijden van onze Fysiotherapie gelezen en beantwoord. Buiten openingsuren kunt natuurlijk ook een bericht sturen, dit bericht wordt dan z.s.m. beantwoord. U kunt dit nummer niet bellen. 

Andere artikelen

61 reviews op Facebook

19 reviews op Google