Laura van Oorschot 25 jaar in dienst!

1 april jl. was Laura 25 jaar in dienst bij Better Bodies.

Wat een mijlpaal! Op naar nog vele gezellige en vrolijke jaren.

Nogmaals van harte Laura!

 

 

 

Na jaren het gezicht te zijn geweest van de zondagochtend heeft Robert ons aangegeven hiermee te gaan stoppen, omdat hij graag wat meer tijd wil doorbrengen met zijn gezin. Gelukkig blijft hij nog genoeg lessen geven binnen Better Bodies Zundert op donderdag en zaterdag! De BodyPump en Core lessen worden vervangen door Saskia Wortelboer die hieronder wordt voorgesteld! Marlies Nelemans neemt de BodyBalance op zich.

Saskia Wortelboer:

Hoi mijn naam is Saskia Wortelboer. Ik ben 29 jaar oud en woon in Breda. Ik ken Zundert al een beetje omdat mijn familie een prachtig paardenbedrijf heeft opgebouwd hier. Een echt paardenmeisje dus. Naast paarden is mijn grote passie groepslessen.

 

In 2013 heb ik mijn CIOS Fitness diploma behaald en ben ik les gaan geven op verschillende clubs. Bij Better Bodies zal ik vanaf mei de Bodypump en Core gaan geven op Zondagochtend. Ik heb er ontzettend veel zin in! En hoop jullie vanaf mei te mogen verwelkomen in deze lessen.

Ook op de maandagavond vindt er een wijziging plaats binnen het lesrooster. Marleen Vorstius Kruijf gaat ons centrum verlaten voor een nieuwe baan in Tilburg. De Yoga les wordt overgenomen door Mariken Zbinden die per 29 april ons team komt versterken! Ze stelt zichzelf graag aan jullie voor in deze nieuwsbrief en ontvangt jullie graag op maandag avond in de les.

Mariken Zbinden:

Ik startte met met yoga volgen omdat het aangeboden werd op de sportschool en ik het een mooie manier vond om een wat rustigere les te doen naast bootcamp. Dat klinkt niet echt als een passie en dat was het ook zeker niet in het begin. Maar yoga groeide echt voor mij; waar het startte met wat asana’s werd het steeds meer een manier van leven. Als ik nu een paar dagen geen yoga doe, voelt dat echt als een gemis! Door yoga ben ik bewuster geworden van mijn eigen lichaam en heb ik meer compassie gekregen, ook voor mezelf. Het voelt als een cadeautje wanneer ik op het eind van de les naar de deelnemers kijk en ik tevreden en ontspannen gezichten zie. Ik heb heel veel zin om de maandagavond om 20:30 hatha yoga te komen geven bij Better Bodies. Zie ik je snel op de mat?