fbpx

ZwangerFit

Ben je zwanger en op zoek naar de leukste en beste zwangerschapscursus die er is? Bij Better Bodies wordt de ZwangerFit door een gespecialiseerde YVLO-ZwangerFit trainer gegeven.

Tijdens de ZwangerFit-trainingen wordt in de frisse lucht gedurende een uur actief gewerkt aan het algemene uithoudingsvermogen en algehele spierkracht. Daarnaast wordt er elke les aandacht besteed aan ontspannings- en ademhalingstechnieken die tijdens de bevalling toegepast kunnen worden en wordt de bekkenbodem getraind. ZwangerFit is een cursus in groepsverband die vooraf gegaan wordt door een uitgebreide individuele intake. Zo kan de ZwangerFit-coach tijdens de lessen rekening houden met je niveau en behoeften.

MamaFit

Bij de MamaFit-trainingen wordt gewerkt om weer fit te worden na de bevalling, de conditie weer wat op te bouwen en wanneer dat weer mogelijk is, aan de buikspieren te werken. Na de bevalling wordt eerst weer een intake gepland met de ZwangerFit-coach die de training geeft, om te kijken hoe het gaat en er nog complicaties zijn waar rekening mee moet worden gehouden. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken of de buikspieren al ‘gesloten zijn’, om te beslissen of er al wel of niet kan worden gestart met het trainen van de buikspieren.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Door een aantal zorgverzekeraars wordt sporten tijdens de zwangerschap gedeeltelijk vergoed. Onze ZwangerFit-coach is een geregistreerde YVLO-ZwangerFit Trainer en kan je hier meer over vertellen en beantwoordt ook graag, geheel vrijblijvend, al je overige vragen.

Advies

Ben je dus woonachtig in Zundert, Wernhout, Achtmaal, Schijf of Rijsbergen en wil je hier graag meer informatie over ZwangerFit of een afspraak maken vul dan onderstaand contactformulier in.

×