fbpx

De CORE is een les van 20 minuten waarbij je je ‘core’ traint (alles rondom de romp); dus vooral je buik en rugspieren. Voor iedereen geldt dat een goede stevige ‘core’ de basis is van alles. Het verbetert je houding en een sterke ‘core’ is belangrijk vóór je de rest van je lichaam gaat trainen. Het zou daarom goed zijn als de ‘CORE’ les door iedereen wekelijks gevolgd wordt, vandaar ook dat hij regelmatig in ons groepslesrooster te vinden is.

LEER MEER OVER HOE JOUW LICHAAM WERKT MET CORE

In elke les wordt een goede techniek en bewustwording daarvan benadrukt. Zo leer je over je lichaam en maak je het tegelijkertijd sterker.

Voordelen

CORE is een programma waarin snel resultaten behaald worden waardoor je sterker en slanker wordt. Je blijft jezelf uitdagen, ongeacht jouw niveau.

De wetenschap achter CORE

Dit programma richt zich op de romp en de spieren die je bovenlichaam aansluiten op het onderlichaam. Het is ideaal voor het versterken van je buik en billen, net als het voor het verbeteren van functionele kracht en bij het herstellen van voorkomen van blessures.

Interesse?

Wil je de CORE graag eens proberen en de sfeer proeven binnen ons centrum, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een gratis proefles!

×