Healthclub Better Bodies Zundert is continu bezig de dienstverlening te perfectioneren. Wekelijks vragen wij aan een willekeurige groep leden ons te beoordelen door het beantwoorden van een aantal vragen. Zo hebben wij weer verschillende reviews van jullie mogen ontvangen en de acties die wij hieruit hebben ondernomen willen wij graag met jullie delen.

– De lockers zijn van binnen grondig schoongemaakt, dit was inderdaad nodig. bedankt voor de kritische blik. Het mag geen excuus zijn, maar wij als personeel gebruiken de lockers zelf zelden tot nooit. Dus dan is het extra fijn dat mensen ons hierop attenderen.
– Er wordt heel vaak aangegeven niet op de hoogte te zijn van het feit dat je bij andere VES-clubs kunt sporten. Je kunt dus met ons lidmaatschap bij VES-sportclubs in het hele land sporten. De aangesloten clubs vind je heel makkelijk op de website van de VES, https://www.exclusievesportcentra.nl/sportcentra.

Verder zijn er dit keer niet veel noemenswaardige dingen naar voor gekomen. 

We zijn heel erg blij met de ingevulde vragenlijsten en “vertel het ons” formulieren bij de ingang en hopen binnenkort nog meer verbeterpunten door te kunnen voeren aan de hand van jullie waardevolle meningen.

Bekijk hieronder alle reviews door op het icoontje te klikken.