Healthclub Better Bodies Zundert is continu bezig de dienstverlening te perfectioneren. Wekelijks vragen wij aan een willekeurige groep leden ons te beoordelen door het beantwoorden van een aantal vragen. Zo hebben wij weer verschillende reviews van jullie mogen ontvangen en de acties die wij hieruit hebben ondernomen willen wij graag met jullie delen.

  • Verschillende keren hebben we reacties gehad van mensen die zich storen aan het feit dat niet iedereen schone schoenen aan heeft in de sportruimtes en dat men een tas mee de zaal in neemt. Om dit punt weer eens onder de aandacht te brengen bij eenieder, hebben we de regels weer eens op een banner laten drukken.
  • De douchekoppen in de kleedlokalen zijn weer ontkalkt. Dit was inderdaad echt weer nodig, bedankt voor de oplettendheid.
  • Ongevraagd advies van onze SportCoaches heeft altijd de aandacht. Om te zorgen dat ze ook daadwerkelijk wat meer tijd hiervoor hebben, hebben we de agenda en hun taken hierop wat aangepast. We hopen dat het zijn vruchten afwerpt. Uiteraard kunt u altijd een afspraak maken voor advies omtrent uw programma en doelstelling.

Verder zijn er dit keer niet veel noemenswaardige dingen naar voor gekomen. 

We zijn heel erg blij met de ingevulde vragenlijsten en “vertel het ons” formulieren bij de ingang en hopen binnenkort nog meer verbeterpunten door te kunnen voeren aan de hand van jullie waardevolle meningen.

Bekijk hieronder alle reviews door op het icoontje te klikken.