Klant ervaringen via Best in Test

Healthclub Better Bodies Zundert is continu bezig de dienstverlening te perfectioneren.

De beste manier om dit voor elkaar te krijgen is om te luisteren naar onze leden. Wij werken samen met Best in Test als onafhankelijke organisatie om de beoordelingen te verzamelen. Wekelijks vragen wij aan een willekeurige groep leden ons te beoordelen door het beantwoorden van een aantal vragen. Dit vergt slechts enkele minuten. De resultaten van de Best in Test ontvangen wij op naam of evt. anoniem. Hier gaan wij altijd direct mee aan de slag. Enkele aanpassingen aan de hand van de ingevulde Best in Test vragenlijsten willen we graag met jullie delen.

  • Zo hebben we in de fitness diverse flessen met schoonmaakmiddel weggezet en dit wat duidelijker in beeld gebracht, zodat iedere gebruiker zelf zijn eigen toestel kan schoonmaken na gebruik. Dit kwam meerdere malen als aandachtspunt terug in de antwoorden.
  • Aan het groepslesrooster wordt voor 8 weken lang op vrijdag om 19.30 de Les Mills les ‘Barre’ toegevoegd. Dit vanwege de vraag naar een ander soort les binnen het centrum.
  • Ook hebben we de loopband waar geen sleutel op te gebruiken is omgedraaid met een andere. Dit omdat deze minder vaak bezet was maar wel op een toplocatie voor de TV kijkers stond. De minder gebruikte loopband die niet met sleutel te gebruiken is is overigens nog steeds een topper wat functionaliteiten betreft die de andere loopbanden niet hebben.

Iedereen bedankt voor het invullen van de vragenlijsten en hopelijk kunnen wij binnenkort nog meer verbeterpunten doorvoeren aan de hand van jullie waardevolle meningen.

Onze cijfers:

Gemiddeld            8.3

 

Faciliteiten 8.4
Vakkundigheid 8.4
Communicatie 8.3
Hygiene 8.1
Openingstijden 8.3
Sfeer 8.6
Prijs/kwaliteitsverhouding 7.5
Klantvriendelijkheid 8.8