Abonnementen

Welk abonnement past bij jou?

We hebben het drukker gekregen, leven afwisselender en willen ons liever niet gebonden voelen. In deze veranderende samenleving past een andere manier van sporten: flexibeler, zodat deze beter aansluit op de manier waarop jij leeft. Better Bodies hanteert daarom abonnementsvormen die net zo flexibel zijn als jij. Onze abonnementen sluiten aan op waar jouw focus ligt: starten, resultaat zien of verandering van je leefstijl.

Bij al onze abonnementen mag je van zowel de fitness, groepslessen, professionele begeleiding en sauna gebruik maken.

Om je alvast een idee te geven van de kosten. Je kunt bij ons al sporten met contract vanaf €36,50 en zonder contract vanaf €46,-. De jeugd t/m 22 jaar sport al vanaf €32,50. Voor de niet regelmatige sporter is er ook de mogelijkheid om een bezoekenkaart te nemen!

Better Bodies heeft een dusdanig breed aanbod aan mogelijkheden dat we je graag informeren en adviseren op de club voor een passend abonnement. We kunnen dan ook direct samen kijken welke sportmogelijkheden er het beste bij je passen om je te helpen zo snel mogelijk je doel te behalen.

Lidmaatschapstest

Door op de lidmaatschapstest button hiernaast te klikken en vervolgens de vragen te beantwoorden kunnen we je een passend advies geven over wat voor abonnement er bij jou zou passen. Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag contact met je op te nemen voor een passend advies.

Gratis kennismaking

Wil je graag de fitness onder begeleiding van een sportcoach of een groepsles proberen om te kijken of ons centrum bij jou past? Vraag dan hiernaast een gratis proefles aan door op de button te klikken.